Känslor som svallar samt svalnar.

Har det senaste träffat flera som inte känner det som de förväntar sig, vill, eller bör känna i olika situationer. De flesta av dem har varit killar som helt enkelt inte "får till" den där känslan som de så gärna vill känna.
Ett bra exempel är när de träffar en tjej. Allt känns jättebra, hon är jättebra och han vill bara bli tokkär och leva med henne för evigt. Men inget händer med de där känslorna.
Man ger det tid men måste avlsuta det då den förväntade känslan inte dyker upp när den borde.
Man ger det en chans och har ett förhållande ändå, men efter ett halvår eller ända upp till ett år så måste det avslutas för att känslorna höll sig inte fast som de borde ha gjort.

Min teori är att det är något som hänt tidigare i livet - tio år sedan, ett år sedan, en månad sedan - som inte har tagits itu. Ibland är det något självklart men för andra kan det vara något som ses som en petitess men som ändå är något hjärnspökena hakat upp sig vid.

Om det inte tas itu så kan det yttra sig på olika sätt. Man kan känna olika känslor väldigt mycket mer än vad man tidigare gjort eller så blir känslorna väldigt neutrala och i vissa fall obefintliga. Oavsett så är det frustrerande.

Känslorna som man känner när man börjar bli förälskad är väldigt enkelt att jämföra sig med samt att många utav oss känner på liknande sätt då. Jag tror därför att det ofta är då man märker att något inte känns eller är helt rätt oavsett hur mycket man försöker och på alla olika sätt man än försöker.

Självfallet kan det vara så "enkelt" att just den tjejen eller killen man träffat inte är den rätte. Men finns det verkligen någon som är den rätta? Också något man kan fundera över.

Än en gång; undersök grunden till problemet. I de flesta av fallen går inget att lösa genom att bara gå igenom ytan, dock är det ju väldigt mycket enklare, utan man måste gräva sig ner till grunden och se vad som gömmer sig där. Var beredd på att den verkligheten kan vara ytterst skrämmande och tuff. Viktigt är att få ur sig det man känner, tänker och agerar antingen genom att skriva av sig eller att prata med någon man faktiskt kan ventilera allt det där med - kompis eller i vissa fall kan även psykolog eller liknande vara i behov.

Bra text finns i denna låten;

"What you want might make you cry
What you need might pass you by
If you don't catch it,
If you don't catch it,
And what you need ironically
Will turn out what you want to be
If you just let it,
If you just let it."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0