Musik att göra läxor till.

Klassisk musik är helt klart bäst enligt mig. Min dröm är ju att få göra musik alternativt välja låtar till filmer, därför är jag svag för soundtracks. Ett av de bästa soundtracken enligt mig är "A single man" och jag kan lyssna på denna låten Miriam Gauci på repeat, låten heter La Wally.


Annars är gammal reagge inte fy skam heller, något att gunga fram på tangenterna till. 100%, 200%, 300% och 400% Dynamite är fina album, riktigt fina.
Favoriterna från dessa album är:
Johnny Osbourne - We Need Love
Lennie Hibbert  - Real Hot
Althea & Donna - Uptown Top Ranking
Lloyd Price - Coconut Woman
Det var det hele! Eller förresten, lyssna på Jake Bugg och hans Trouble Town. Man blir rädd för hur barn utvecklas ibland.
Guten nacht.

Me, myself and I. It's all I got.

Najj för bövelen! Har ju mer än så för fan. Jag har ju familj, vänner, djur och musik som älskar mig.
Men tänk, med risk för att låta som ett geni, utan mig hade jag inte vart ett piss. Jag är fruktansvärt charmig, snygg och obehaglig. Någon som alla vill ha och va men ingen vågar ta eller va. Jag lovar iallafall att ställa upp för mig själv, ska alltid vara sån här. Vardagen blir liksom lite mer spännande då, vet ju aldrig vad som kommer ur munnen min.
Har även bestämt mig för att jag varje dag (jo, ni hörde rätt) skall lägga ut bra musik. Det är ju ändå det jag är förbaskat bra på liksom.
Idag blir det en gammal goding från du-rör (även känt som youtube). Gillar videon och titeln är ju inte fy skam heller.
Så se till att hänga här nu för bövelen, här kommer musiken flöda som aldrig förr. Nästa gång jag kommer orka skriva ordentligt så kommer jag skriva om mina drömmän och varför jag skall försöka ge upp drömmen om en drömman.
Puss och snusk
Me, myself and I.

RSS 2.0