It's summertime!

Idag är det faktiskt det. Känns som jag har påsk-/sommarlov!

Sovit ut. Ätit lång frukost. Lekt med Anton. Solat på balkongen (endast en kort stund dock då det är vad min bleka hy klarar av). Ätit lunch med de bästa. Låtit Simon bada. Fått ringarna jag beställde från I'm busy. Fått en paket från Scwarzkopf att hämta ut. Stallfredag. Dricka öl på uteservering med min fru.

Här är en liten spontan sommarlista!

Dagen som jag gjorde så mycket men egentligen ingenting

Fattar inte att det ens finns folk som läser här haha. Är det för att avundas min bitterhet och mitt icke händelserika liv kanske...

April är bra, har varit bra, är alltid bra. Bara jobbet har sett ut som följer;
Jobba sju dagar. Sjukskriven sju dagar. Jobba två dagar. Rom fem dagar. Jobba sju dagar. Ledig sex dagar.
Ska så gott jag kan fortsätta i denna rytm, men kan inte lova något.

Första lediga dagen efter sju dagars jobb och såhär såg dagen ut:
 • Sov tolv timmar.
 • Vaknade inte när hovslagaren ringde och undrade var hästen och jag var.
 • Åt lång frukost och såg på Bachelorette.
 • Ringde hovslagaren, kom med en usel bortförklaring och skämdes.
 • Ringde skroten och tingade sommardäck till Gunnar.
 • Åkte med Elin för att hämta stallkatten Reidar på Blå stjärnan.
 • Väntade på Blå stjärnan i tre timmar innan vi fick hämtat kattskrället.
 • Åkte ut till stallet i egen bil med en katt som hade obehagliga läten.
 • Stod på stallplan och gjorde ingenting, endast för att jag kunde.
 • Kom hem och tog hand om alla mina växter.
 • Grannjäveln knackade för att jag... vattnade blommorna?!
 • Tog med mig min stora svarta best för att fråga vad grannens problem var.
 • Varit allmänt cool och häftig.
Resten av ledigheten varsågod och kom. I can handle you!

Rövslickare och nybörjartur

Jag undrar var jag kommer ta vägen, var jag kommer landa.
Har så oändligt mycket fint omkring mig, men så är ju gräset grönare på andra sidan och jag försöker desperat hitta hålet i staketet för att komma dit.
Jag vill kunna ha en vardag där jag slutar på +-0. Vill inte ge mer energi än vad jag har för att sedan ha ett överflöd en annan dag och då utan ventil.

Allt är så konstigt. Hela livet är ett spel. På arbetsplatser ska man bete sig på ett visst sätt för att lyckas och på många håll är det de äkta rövslickarna som hamnar högst. Inte är det vi som säger vad vi tycker, säger ifrån och brinner för det vi gör.

Jag har aldrig förstått mig på kärleken. Den gör mig så förvirrad och rädd. När man tror man har någon så tappar man honom och när man inte har någon så klamrar han sig fast som en utsvulten igel. Hela livet är ett spel och jag vägrar gå med på dessa spelregler. Jag vägrar fortsätta om det är såhär spelet går till. Om det hela slutar med att jag förlorar trots att jag fått ändra på spelreglerna så är jag nöjd ändå, bara det inte ser ut såhär i all evighet. Dock har jag inga stora förhoppningar. Spelet utförs överallt och med alla.
Hur är det ens möjligt att tacka nej till mina vänner t.ex? Finns ju inga bättre människor än dem. Jo man ska gå på insidan och då är de riktiga guldkorn och då måste det ju vara ett sjuhelvetes plus att de är snyggare än en jävla fysiskt och psykiskt blond brud?! Eller så är det inte det. Hon kör kanske spelet som alla vill spela. Hon förstår inte spelreglerna utan har endast nybörjartur.

Nä fy fan.

When in Rome...

...kan användas i så otroligt många tillfällen. Bara att köra på, tveka inte.

Veckorna sedan jag skrev senast har varit händelserika och dagarna har tagit mer energi än jag haft och har därför ägnat mina aftonar till migrän och kliat mig i huvudet av alla konstigheter som sker.

Ena dagen får man en kärleksförklaring (första någonsin faktiskt), andra dagen agerar man modell för en av Sveriges bästa frisörer, dagen därpå tas kärleksförklaringen tillbaks och man sjunker än en gång ner på havsbotten med en ryggsäck fylld med sten.
Så är man frisk från sin sjukskrivning och ska agera korrekt på arbetet, får migrän för att vara tillbaks på jobbet, packat sitt pick och pack och dragit till Rom, känt sig snygg och alkoholiserad.
Sen är man åter tillbaka i vardagen med allt där till; vännerna, djuren men dessvärre även stressen. Migränen gör sig påmind och jag kommer på mig själv att jag blivit äldre och därmed kunnat längta efter att läsa en bok för första gången på 24 år (rekommenderar starkt Kråkflickan).

För inte allt för längesedan var jag alltså utvald till modell, någons tillfällige kärleksnyste och redo för Rom.
Idag har jag gått upp i vikt, börjat dricka alkohol igen efter åtta vita månader och orkar inte med en endaste vardag till...

Ha en riktigt härlig vardag,
hälsningar friday "bitterfittan" pork

Inte som man tänkt sig...

Denna veckan blev inte som man tänkt sig. Skrev ju för bara ett par dagar sedan att jag skulle fixa ditten och datten, men icke... Istället har jag varit riktigt äcklig och osnygg. Haft migrän i tre dagar, dragit bort obefintliga nagelband och sovit dåligt.
Denna afton har jag dock filat mina naglar, johojo man tackar!
Vill inte att helgen i Jönkping ska komma, känner mig inte som en cool hårmodell utan mer som en vanlig tant. Tänk om min frisör vill ha med mig till Bologna också, då snackar vi inte lite prestationsångest.

Så blir man ju alltid lika förvånad över meningar som kommer ur vissa. Man blir gärna rädd också, för verkligheten och alla känslor som finns och som kan uppstå.
Nä, om jag inte ska ta och krypa ner i mitt ide till säng och låtsas som ingenting. Fast jag har ju faktiskt lovat mig själv att aldrig mera fly, så därför ändrar jag mig och anser att jag ska gå och lägga mig endast för att jag är trött - inget annat!

Stilrena veckan

Agerat pappa under helgen, kan inte påstå att jag har varit särskilt bra då jag är van vid på tok mycket mer sömn än vad spädbarnsföräldrar är vana vid. Men mysigt är väl det minsta jag kan säga att det var, bli väckt av en leende syster och en systerson med ett ännu större leende -  förmodligen pga. mitt morgonutseende, ja.

Idag har jag gjort en evighetssysselsättning. Borstat mitt hår! Jag känner inte att jag kan skicka ett tredje sms till min frisör och där lägga till att mitt hår är en stor tova, utöver slitet hår och lång lugg. Borsta håret tror jag faktiskt från början är en söndagssyssla, då ska man ha tid till sånt trams liksom.
 • Eftersom kommande vecka är min stiliga vecka så skall håret mitt borstas minst en gång om dagen, det ni!
 • Vaxa benen finns också med på veckans stiliga lista - ja, t.o.m listan är stilig.
 • Noppra ögonbrynen. Eller åtminstone ha nopprade ögonbryn tills på fredag.
 • Fotbad och måla tånaglarna.
 • Inte dra bort fler nagelband från mina fingrar, kommer dock bli svårt med tanke på hur veckan ser ut men ska försöka. Om jag drar bort ett nytt nagelband så kommer jag straffa mig själv med att hälla Aceton i såren. Bam!
 • Så ska jag gå i högklackat hela veckan också. Kapow!
Vad gör man inte för att ställa upp för ens frisör i en tråkig stad liksom?!

RSS 2.0